lördag 10 december 2011

Men vad låg det mer i lådan då?

Boo har fått testa en leksak och fem (!) godissorter. En med lever som luktar BBQ, i små (hurra!) bitar, mjuka som pepparkaksdeg ungefär. Mycket poppis hos oss båda! Köpte en ganska stor burk dessutom, samt två burkar till (Vermont cheese och Penautbutter Molasses) i samma märke. En hård laxsmakande godis gillade hon också. Men bäst var de små påsarna med torkad kalkonhjärta respektive torkad oxtunga i småbitar. Nom nom nom, sa Boo. Sämst var stora bitar torkad ost. För stora för att ge bara så där och för hårda för att dela smulfritt.

EN leksak som bara är Boos låg i lådan också. Boo älskar hår. Långt svallande människohår, och helst ska det vara Lines långa hår. Jag har inget långt svallande hår att locka med, och det är svårt att ha en Line i västen (men en tuss av hennes hår kanske?). Med tanke på detta beställde jag en buffalo tug, i buffelpäls med en Maria Montezami-tassel som hårsubstitut längst ner. Den kommer bli väldigt poppis så fort fröken svart begriper att det är kuuul att kampa. Hon lekte faktiskt sällsynt bra med den.

Gippeti Goppeti har fått prova några av leksakerna - kampbollar med pip - hurra! - en rund kampgrej med bungycord och två olika material, samt två vanliga bollar på band, modell mindre. Nästan onödigt att skriva att han sa "KUL!"!

Mixan fick inte så mycket. Bara en påse lightgodis av ägg, som vi inte testat ännu. Jo, och så en jättestor jordnötsformad balansboll - på rehabmänniskans inrådan. Den blir skojig när den blåsts upp.

Dessutom låg där ju två tvillingkoppel. Och en liten liten vetekudde för valpar. Jomen, jag kan ju avslöja nu lika bra som sen: Vi väntar smått. Om bara några veckor flyttar det in en liten rödtott här, en tollarvalp vid namn Vill. Men han förtjänar ett alldeles eget blogginlägg - det kommer så fort jag vet vem av fem bröder som är han. Men jag kan ju avslöja att lyckan är gigantisk, fjärilarna i magen många, gluttandet på valpbilder oändligt och planeringen för framtida stordåd börjar ta fantastiska proportioner.