fredag 11 november 2011

Veckans trick #1

Igår tog Ingerid ett initiativ till Veckans trick. Varje vecka ska vi träna in ett trick och publicera det. Det första var att stänga en skåpsdörr. Jag valde att låta Gip stänga med tassen eftersom han har svårare för att göra saker med tassarna än med nosen. Men han fixade det ganska lätt ändå. Fast under stimuluskontroll och generaliserat har vi väl det inte riktigt, ännu. :-)

Håll till godo!

Boo och Mixi ska få prova alla tricken också - men för dem tar det nog längre tid än en dag att lära något nytt. I alla fall om man heter Boo och blir så ivrig att man dänger igen dörren på första försöket - och därmed skrämmer sig själv. Hennes duttar är vääääldigt försiktiga nu.

2 kommentarer:

Sofiaho sa...

Bra! Jag behöver lite inspiration för att komma igång med träningen igen. Skall helt klart försöka hinna med att träna trix "med" er! :)

Eva-Karin o Fanny sa...

Åh va roligt att se att du har börjat blogga. Alltid kul att läsa om vad Fannys syskon har för sig :) Och snyggt stängande av luckorna, jag lärde Fanny samma sak för någon månad sen, men hon fick stänga med nosen, fast hon ville inget hellre än att drämma till dem med tassen så det smällde :)